Priser
Priset som anges på webbplatsen vid inköpstillfället, är det pris som gäller. Priserna är styckpriser inklusive moms om inget annat anges. 

Avgifter
Frakten är 49 kr med Posten (obs! varor över 2 kg skickas med Schenker).
30 kr vid hemleverans i Luleå/Boden. 


Betalning
Du kan betala med kort eller Klarna faktura eller Klarna Konto. 
Du kan betala i efterskott mot faktura via Klarna. Du har 14 dagars kredit. Vid försenad betalning debiteras en påminnelseavgift på 50 kr samt en dröjsmålsränta på 24 % plus gällande referensränta. Kreditprövning sker vid samtliga fakturaköp. Läs mer om Klarna faktura.
 
 
Vill du samla dina inköp och betala i din egen takt kan du använda dig av Klarna konto. Läs mer om Klarna konto.

Leverans
Leverans sker med Schenker via deras utlämningsställen eller Posten vid mindre försändelser. Leveranstid 1-7 dagar, om en vara är slut i lager kan det ta några dagar extra.

Vi ersätter ej förlorade paket om felaktiga eller ofullständiga adressuppgifter har lämnats.

Hund och kattfoder, kattsand, hö och kutterspån levereras endast till Luleå.

Hemleverans
Du som bor i Boden och Luleå tätort eller byarna mellan Råneå-Luleå kan beställa hemleverans av foder och tillbehör. Vi kör då ut dina varor fredag eftermiddag/kväll. Finns du ej på plats skickar vi ett påminnelse-sms. Glöm inte att meddela eventuell portkod.

Uppfödarrabatter
Uppfödarrabatter gäller hos oss men du måste meddela oss uppfödarnummer efter din beställning så vi kan korrigera priset i efterhand (oavsett betalningsmetod du väljer).

Ej uthämtade paket
Ej uthämtad försändelse gäller inte som retur. Du måste alltid hämta ut ett beställt paket, därefter går det bra att returnera det. Vi debiterar 300 kr för att täcka våra hanterings- och fraktkostnader för ej uthämtade paket.  

Ångerrätt
Du som är privatperson har alltid full ångerrätt inom 14 dagar efter att du har mottagit varorna. Det förutsätter dock att varan inte har använts och att den återsänds komplett i gott skick, tillsammans med originalförpackningen. Du får själv stå för returfrakten.

F
örpacka varan väl och returnera den till Älvdalens Hundhälsa, Kängsöv. 2, 95531 Råneå, valfritt fraktsätt.

Reklamationer
Om en vara är felaktig, trasig eller felexpedierad skall du göra en reklamation till oss. Vi ersätter dig därefter med en ny likvärdig vara eller pengarna tillbaka. 
Har du valt att betala med Klarna faktura så kan du själv gå in och flytta fram förfallodatum på din faktura. Det gör du här: https://klarna.com/sv/privat
Vill du ringa till Klarna så når du dem på telefon 08-120 120 10.
 
Tvist
Vid en eventuell tvist kommer Älvdalens Hundhälsa att följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Förbehåll
Vi förbehåller oss rätten att ändra våra priser och villkor utan varsel. Det är villkoren och priserna vid beställningstillfället som gäller. 

Vi reserverar oss mot uppenbara felaktigheter på webbplatsen, utgående hundartiklar samt slutförsäljning. Vi garanterar ej att de bilder som visas i butiken exakt överensstämmer med varans faktiska utseende. Kontakta gärna oss vid frågor.

Kontaktuppgifter:
Älvdalens Hundhälsa
Kängsövägen 2
95531 Råneå
tel: 070-3818888
mejl: paula@alvdalenshundhalsa.se
Org.nr: 780313-9026
momsreg.nr: SE19780313902601